Studio Mooi!   Het beste voor jou en je huid0
0
00
Produktlijnen

Produktlijnen

Cenzaa Every Day  een schone huid, een stralend resultaat!

... een schone huid, een stralend resultaatEen prachtig gezonde huid begint bij reinigen en tonificeren. Alle natuurlijke en voedende reinigingsproducten van Cenzaa Cleansing Solutions voorzien in een sensationele dubbele werking. Cenzaa Cleansing Solution verwijdert de make-up en reinigt de huid diepgaand en verlost de huid van vervuilde stoffen en stelt de huid in staat om stap voor stap haar natuurlijke evenwicht – en daarmee haar kwaliteiten – te hervinden. Cenzaa Cleansing Solution vergemakkelijkt de opname en vergroot de effectiviteit van de producten ná de reiniging.

Cenzaa Comfort 

... natuurlijke en rijke samenstelling, vol inspiratie uit de natuur

Huidverjongende, hydraterende, verstevigende en corrigerende cremes met doeltreffende mediterrane formules die zijn afgestemd op de behoeften van elk huidtype. Cenzaa Comfort Cremes zorgen door haar natuurlijke en rijke samenstelling, vol inspiratie uit de natuur, verfijnde geuren en texturen ervoor dat je huidverzorging een waar schoonheids- en wellnessritueel wordt. De producten van Cenzaa Solutions verzorgen en verbeteren je huidconditie en ontspannen je geest. Cenzaa Comfort, het verzorgingsprogramma van Cenzaa Solutions, biedt je een sensationele mediterrane lijn aan die je zintuigen onderdompelt in de nieuwe therapeutische cosmetica.

Cenzaa Power  doelgericht oplossen van huidproblemen met de Cenzaa krachtbron!

... directe en doelgerichte krachtbronnen

Voorkomen van Rimpels? Anti-Aging? Gevoelige huid? Wat de behoefte ook is, het is nu mogelijk gecontroleerd te corrigeren met een van de doelgerichte Cenzaa Power Complexen. De meest directe en doelgerichte krachtbronnen van Cenzaa Solutions om de huidconditie te herstellen. Het Cenzaa programma is ontwikkeld, elk gericht op de individuele huidverzorgingswensen, om effectief huidverbetering te genereren.


Cenzaa Sensations  ervaar de sensatie van moeder aarde!

... aromatische kracht van pure bloemen en planten voor intensieve nachtverzorging van uw huidErvaar de sensatie van de Cenzaa Sensations Oils, de aromatische kracht van pure bloemen en planten voor intensieve nachtverzorging van je huid. Laat je betoveren door de mystieke van geuren en werkstoffen van de heilzame bronnen van moeder aarde!


Cenzaa Touch 
voor een intens resultaat!... Het leven is te boeiend om niet “je beste gezicht” te tonen

Regelmatig heeft de huid intensieve aanvullende verzorging nodig. Het type verzorging dat zorgt voor direct resultaat en onmiddellijke conditieverbetering. Stress, vermoeidheid en overdadige blootstelling aan zon, wind, warmte en kou eisen allemaal hun tol. Op dat moment maken de therapeutische werkstoffen van Cenzaa Solutions het verschil. Intensieve verzorging helpt in record tempo zichtbare resultaten te bereiken. Het leven is te boeiend om niet “je beste gezicht” te tonen, dus ontdek deze intensieve verzorgingsproducten.

 

 Studio Mooi! | Kollenveldsweg 28 Almelo | T: 06-30890554    E: lorette@studiomooi.com | KVK: 08175442