Studio Mooi!   Het beste voor jou en je huid0
0
00
Produkten
Produkten

 

Cenzaa  Sensation of nature

In onze studio werken wij met Cenzaa Solutions. Cenzaa staat voor natuurlijke huidverzorging met traditionele therapeutische werkstoffen.

 

Mediterrane en oosterse planten en kruiden zijn omgezet tot essentiële oliën die zorgen voor een zintuiglijke ervaring van welzijn. De producten hebben hierdoor een heilzame werking en geven een zichtbaar effect op je huid. De verfijnde geuren en rijke texturen, vol inspiratie uit de natuur, geven je hernieuwde energie.
Cenzaa is revolutionair door haar filosofie van ontspanning, verjonging, gezondheid en onvergetelijke geursensaties. Laat je meenemen op deze sensationele reis naar warme oorden en een oase van rust en ontspanning!
Cenzaa Moments. Jouw Cenzaa moment in de studio start met het welkomst ritueel. Dit zorgt voor een complete en diepe ontspanning. Cenzaa is gericht op het prikkelen van uw zintuigen. Body & Mind komen in balans gedurende het Cenzaa moment door ruiken, horen, voelen en proeven. Voorafgaand aan je behandeling wordt onze specifieke Cenzaa huidanalyse gemaakt. Rekening houdend met het feit dat de conditie van je huid verandert afhankelijk van je levensritme, levensstijl en wisselende seizoenen.
Een moment van verademing door middel van massagetechnieken uit verschillende werelddelen en de intensieve mediterrane componenten bieden je optimale huidverbetering.
Je bent van harte welkom om één van onze Cenzaa momenten te beleven!


Studio Mooi! | Kollenveldsweg 28 Almelo | T: 06-30890554    E: lorette@studiomooi.com | KVK: 08175442